Méhész Alexandra vagyok. 16 év szakmai tapasztalattal rendelkezem, ebből közel 10 évig aktívan dolgoztam szalonban is, hatalmas vendégkörrel. 2013 óta oktatok és adom tovább tudásom, emellett 10 év tapasztalatot szereztem körmös alapanyag fejlesztőként is.
 

2007-ben kezdtem el ismerkedni a szakmával és nem sokkal később bizonyítványom is megszereztem. Az oktatás gondolata már az OKJ alapképzés során is foglalkoztatott. Még le sem vizsgáztam, de már azt kérdeztem oktatóimtól hogyan válhat belőlem is szakoktató. Az első adandó alkalommal beiratkoztam a szakoktatói képzésre, melyen 2013-ban sikeres vizsgát tettem. Azóta töretlen lelkesedéssel oktatok belföldön és külföldön egyaránt, rengeteg tanulónak segítettem az évek alatt szakmájának mesterévé válni. Számtalan szakmai napon, előadáson, oktatáson vettem részt, ezek során, illetve különböző online tartalmak készítésével mind egyet szerettem volna elérni: kollégáim segíteni munkájukban és támogatni fejlődésüket. A legnagyobb öröm számomra, ha általam valaki jobbá válhat abban amit csinál, hiszen ez az egész életére vonatkozólag pozitív változásokat eredményezhet! Saját példámból tudom, hogy nincs lehetetlen, csak kitartás és akarat kell hozzá, hiszen a fejlődés a siker kulcsa! 

14 évvel ezelőtt, még tanulóként versenyeztem először és szereztem meg első aranyérmem, azóta rengeteg versenyen értem el eredményeket melyekre büszke vagyok: többször indultam Nailympia-n, melyen több alkalommal értem el dobogós helyezéseket, géllakkozásból olimpiai bajnok lettem. 16x-os angol bajnok vagyok építő és díszítő számokban. Oroszországban díszítő aranyérmet szereztem géllakk díszítés kategóriában, Amerikában pedig szalon építő kategóriában végeztem a dobogó legfelső fokán. 

Nagy örömmel tölt el, hogy a szakmai zsűri is elismeri a munkám, de ha tehetem mostmár inkább tudásom fejlesztésével töltöm időmet, mert ezzel tanulóim is sikerre tudom segíteni. Szívesen tanulok orosz és ukrán mesteroktatóktól, kiknek szakmai tudását nagyon nagyra értékelem. Ha tehetem, egy témában több oktatótól is tanulok, hogy szélesebb körű ismeretek szerzésével saját technikáim tovább csiszolhassam, és mindig naprakész technikákat taníthassak tanulóimnak. 

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/000846

Készen állsz a fejlődésre?Vegyél részt online tanfolyamaimon és fejleszd a tudásod!

Online tananyagok

 
Fedezd fel, hogy milyen online elvégezhető tanfolyamok közül tudsz választani!

 

Megnézem

Személyre szabott lehetőségek


Nézd meg milyen lehetőségek közül választhatsz az online tanfolyamok elvégzése után!

 

Megnézem