Privåt képzés és tanåcsadås

 

 

SzĂŒksĂ©ged lenne segĂ­tsĂ©gre online tananyagaim elvĂ©gzĂ©se utĂĄn?

Több lehetƑsĂ©g is rendelkezĂ©sedre ĂĄll! 

TanĂĄcsadĂĄs

 

Alexa Nail Academy tanulói Facebook csoportomban szívesen vålaszolok szakmai kérdéseidre. A csoportba belépni azutån tudsz, miutån részt vettél valamelyik online képzésemen. 

Ha van olyan tĂ©ma, melyben rĂ©szletekbe menƑen van szĂŒksĂ©ged meglĂĄtĂĄsaimra, tanĂĄcsomra, akkor rĂ©szt tudsz venni online tanĂĄcsadĂĄson. Ezt abban az esetben ajĂĄnlom, amikor csak 1-2 dologban vannak elakadĂĄsaid, vagy nagyon messze Ă©lsz tƑlem, Ă©s nem tudsz szemĂ©lyesen eljönni tanulni hozzĂĄm. Online tanĂĄcsadĂĄs több mĂłdon is lehetsĂ©ges. Ha nem gyakorlati jellegƱ a tĂ©mĂĄd, akkor online meeting-et is tudunk tartani, ahol megbeszĂ©lhetjĂŒk problĂ©mĂĄdat. Ha gyakorlati segĂ­tsĂ©gre van szĂŒksĂ©g, akkor kĂŒldj nekem kĂ©peket, rövid videĂłt, amibƑl lĂĄtom mi lehet a gond, min kell javĂ­tani. Ezeket fogom alaposan kiĂ©rtĂ©kelni videĂłban, rajzokkal, pontos elemzĂ©ssel. Egy ilyen kiĂ©rtĂ©kelĂ©s rengeteget tud segĂ­teni, Ă©s Ășj meglĂĄtĂĄsba helyezi a munkĂĄd, Ă­gy sokkal könnyebben tudod javĂ­tani a hibĂĄd, Ă©s a tananyagokban elhangzottakat is könnyebben tudod beĂ©pĂ­teni a mindennapokba. 

Privåt képzés

 

Ha pedig szeretnĂ©l egy napot, ahol csak rĂĄd koncentrĂĄlunk, Ă©s ĂĄtvesszĂŒk azokat a dolgokat, melyekben Ășgy Ă©rzed nem vagy mĂ©g elĂ©g profi, akkor privĂĄt kĂ©pzĂ©sen a helyed! A Modern manikƱr Ă©s modern gĂ©llakk technika online tananyag elvĂ©gzĂ©se utĂĄn van lehetƑsĂ©g jelentkezni rĂĄ. EttƑl fĂŒggetlen nem feltĂ©tlen kell kizĂĄrĂłlag manikƱr Ă©s gĂ©llakk tĂ©mĂĄra koncentrĂĄlni, mĂĄst is belevehetĂŒnk a napba, amire igĂ©nyed van Ă©s idƑben, illetve felĂ©pĂ­tĂ©sben belefĂ©r. A nap teljes menetĂ©t szemĂ©lyre szabom, annak fĂŒggvĂ©nyĂ©ben mire van szĂŒksĂ©ge a tanulĂłmnak, milyen nehĂ©zsĂ©gei vannak, miben tudok neki segĂ­teni. A kĂ©pzĂ©s gyakorlatias, minimĂĄlis elmĂ©leti rĂ©szt szoktam tartani, azt is inkĂĄbb menet közben, hogy minĂ©l inkĂĄbb tudjunk a gyakorlati fejlƑdĂ©sre koncentrĂĄlni. A privĂĄt kĂ©pzĂ©s helyszĂ­ne Dunakeszi.

Vedd fel velem a kapcsolatot, melyben egyeztethetĂŒnk arrĂłl, hogyan Ă©s miben tudok segĂ­teni szakmai fejlƑdĂ©sedben! Mindent megteszek annak Ă©rdekĂ©ben, hogy a lehetƑ leghasznosabb tanĂĄcsokkal lĂĄssalak el, hogy kĂ©rdĂ©siedre vĂĄlaszt, Ă©s problĂ©mĂĄidra pedig megoldĂĄst talĂĄljunk!