MMMG Update

 

A Modern Manikűr és Modern Géllakk technika átfogó alaptanfolyam 2021 év végén jelent meg. Azóta két kiegészítő tanfolyammal bővült a tananyag, mely a Reszelés, forma töltés, és a Korrekció a szalonban.

2021 óta a manikűr és géllakk technika is bizonyos mértékben módosult, új technikák jelentek meg, egyre több lehetőség nyílt előttünk, hiszen több olyan eszköz és alapanyag is a rendelkezésünkre áll már, ami akkor még nem volt. Ezek bemutatása, és alkalmazása szerepel ebben a tananyagban, friss technikákkal, új megoldásokkal.

Ezt a kiegészítő tananyagot azoknak ajánlom, akik az MMMG alapképzést 2023 december 1. előtt végezték el. Önmagában nem ad teljes képet, emiatt inkább korábbi tanulóimnak javaslom a különálló elvégzését. Az MMMG alapképzés már a frissített tananyaggal együtt elérhető, így annak akinek az kimaradt, javaslom az együttes elvégzését, hogy a legmagasabb tudásszintet érhesse el. 

Két további kiegészítő tanfolyam is elérhető, mely az MMMG alaptanfolyamra épül: Reszelés, forma töltés, és Korrekció a szalonban. Ha ezek közül egyiket sem végezted még el, akkor az általam ajánlott sorrend a következő:  Reszelés, forma töltés, Korrekció a szalonban, majd MMMG update. Így a lehető leghatékonyabb lesz a fejlődési folyamatod! :)

9,000 HUF

5 fejezet

5 videó

4 és fél óra

Megvásárolom

Mit tartalmaz a tananyag?

  

5 videó került rögzítésre:

2022-2023 évben megjelent összes alapanyag és eszköz részletes bemutatása, mely a manikűr és megerősítő technika folyamán használható - szalon és valós gyakorlati szempontok szerint, mit igen, mit ne, és hogyan, miért.

Hogyan igazodjunk el a Base Gel-ek között? Melyik mire jó, hogyan alkalmazzuk, mik a javasolt felhasználási módok? Egy egyszerű, bárki által elvégezhető teszt, mely pontos képet ad az általad használt anyagról.

Szögletes köröm megerősítő technikával, forma korrekció. Kiszálkásodás elleni frissített manikűr technika.

Szögletes köröm kombinált technikával, lefelé bukó természetes köröm és forma korrekció, a legújabb technikával, mely még a Korrekció a szalonban tananyagban sem volt benne. Extrém száraz, szálkás kutikulával és pterigioval való munka, hogyan küldjünk meg ezzel a bőrtípussal.

Rubber Base Gel használata, hogyan tudjuk beilleszteni a munkamenetbe, hogy megelőzzük a leszedés okozta problémákat, a felválást és a repedéseket? Normál és érzékeny bőr manikűr alternatíva, melyet szalonmunkában is könnyen, hatékonyan lehet alkalmazni.

 A tanfolyam hossza: 4 és fél óra 

Hozzáférés: 1 év, ezen belül korlátlan ismételhető

A tanfolyam után automatikusan jár tanúsítvány, miután végignézted az összes videót.