Korrekció a szalonban

 

Ebben a tananyagban 15+ mindennapi szalonmunkában előforduló problémára nyújtok többféle megoldási lehetőséget. Mindegy milyen anyagcsoporttal dolgozol, az itt tanított technikák bármelyik esetében alkalmazhatók.  

Ez a tanfolyam a második kiegészítő tananyag a nagysikerű Modern Manikűr és Modern Géllakk technika workshop mellé. Önállóan is elvégezhető, kerek egész tanfolyam. Ettől függetlenül a részletes alaptudást adó MMMG anyagot is javaslom mellé annak, akinek esetleg kimaradt volna, illetve az előzmény tananyagot egyaránt, mely a Reszelés, forma, töltés tanfolyam. 

16,000 HUF

9 fejezet

15 videó

8 óra

Megvásárolom

Mit tartalmaz a képzés?

 

Bevezető és záró videóval együtt 15 videóból áll a tananyag. 

Mivel ez az egyik legösszetettebb és szerteágazóbb téma a munkánkban, egy három lépcsőből felépített szemléltetési folyamaton keresztül adom át tudásomat. Rajzokon, egyedi esetekről készült fotókon és gyakorlati videókon keresztül tanítom meg felismerni, analizálni a korrigálandó problémákat, alaposan kibontva az ok-okozati összefüggéseket. Több megoldási lehetőséget ajánlok minden problémára. Célom, hogy a tananyag feldolgozása után önállóan is magabiztosan tudj dönteni, mikor mi a legjobb megoldás, adott helyzetben mit és hogyan a legjobb alkalmazni. 16 év alatt összegyűjtött tapasztalatom mellett szeretném átadni a logikát is ami alapján dolgozom, hogy tanulóim rugalmasan, több technika ötvözetét alkalmazva úgy érezzèk nincs számukra lehetetlen! 

Kezdésnek az elméleti videókban végig vesszük a 15 fő esetet, mikor korrekciót alkalmazunk a munkánk során. Mivel a legjobb technika kiválasztása nagyon egyedi, és alkalmanként eltérhet, fotók segítségével konkrét eseteket vizsgálok meg, és mutatom be, magyarázom el hogyan és miért adott módon oldanám meg a képen látható problémát, ezzel konkretizáljuk az elméletben tanultakat. Ezután 3 gyakorlati videóban a fő technikák bemutatása történik, a 6 fő problémát és azok megoldását teljes folyamatában még részletesebben bemutatom. Végezetül megmutatom mi az alap megelőző töltés technika, melyet hosszútávon érdemes alkalmazni olyan esetekben, ahol előzetesen tapasztalható volt felválás, forma torzulás, vagy erősebb alap készítése a cél. A végek felől történő szétnyílás talán a legnehezebben kezelhető probléma, ez a megelőző technika megoldást kínál erre is! 

A 15 probléma aminek a korrekcióját megtanulhatod:

Lefelé bukó köröm 

Felfelé növő köröm 

Aszimmetrikus köröm 

Csavarodó köröm

Túlzottan beszűkülő köröm 

Hosszanti törléssel rendelkező köröm 

Rágott köröm két típusa

Közepén felváló köröm

Végek felől induló felválás

Túlreszelés

Eltérő körömhossz

Keresztirányú törés, beszakadás

Letört, hiányzó darabok

Foltok és véraláfutás

Mélyedés a természetes körömben 

 

A tanfolyam hossza: 480 perc, 8 óra 

Hozzáférés: 1 év, ezen belül korlátlan ismételhető 

A tanfolyam után automatikusan jár tanúsítvány, miután végignézted az összes videót.